2008. augusztus 16., szombat

Majd ha nékem...

nagy konyhám lesz
Egész nyáron csak befőzök.

(dallamot tessék hozzágondolni ;) )

Igen, vágyom arra, hogy végre kész legyen a házunk és benne a családi konyha. Várhatóan jövő tavasszal költözünk, addig is gyűjtök minden információt azzal kapcsolatban, hogy hogy fogom tudni telerakni a spejzt (pejzst, ahogy Máté mondja) mindenféle földi jóval, saját gyártmányú tartósítószer és adalékanyag-mentes finomságokkal.

Csodálattal olvasom Dulmina minden írását ezen nyári elfoglaltsággal kapcsolatban, jegyzetelek, megfigyelek, és remélem, nagyon-nagyon bízom benne, hogy jövőre már élőben is gyakorolhatom :)

Addig is mutatok egy alaprajzot:


konyha + étkező, és mellette a 2.24 nm-es helység a pejzs :)

Ha lesz egy kis időm majd látványtervet is mentek el, és azokat is megmutatom. A színeivel még bajban vagyok, nem találtam meg az igazit, de a stílus adott :)

3 megjegyzés:

Dulmina írta...

Ezek után le se merem írni, hogy hol követem én el mindezt... Pedig épp mostanság gondolkodtam rajta, hogy talán megérne egy bejegyzést (akkor még nem volt blogom, mikor "az én konyhám" című körkérdés ment :)

VKOrsi írta...

mutasd meg mindenképp :) :)

nekem most nem a kis konyha a fő ellenfelem, hanem a nemlétező tárolási hely.
Van egy mosókonyhám, abban egy 60 cm széles és 1m magas polc a "kamra" :) :)

Névtelen írta...

váhááá, te mázlista, énisakarokilyeténisénis!!! :P Jelenleg 3,5 nm-nyi egérlyukban vagyunk kénytelenek főzőcskézni... :S