2008. november 15., szombat

Fűszertárolás

Chilli írt a fűszertárolásról legutóbb, pontosabban az ő fűszertartóiról.

A kérdés nálam is már régóta aktuális, ugyanis a "minden le a konyhapultról" elv jegyében átszervezem a konyhát. Hosszasan kerestem, hogy mi az, ami nem műanyag (utálom, és erről is írok majd egyszer - ill. írtam volna a 7esben, de nem kaptak kérdést... brühahahaha... persze, tudom, el vagyok tűnve ;) ), nem fém, jól záródik, és befér a konyha fiókjaiba -ez kritikus pont volt, max. 9 cmes magasság -, inkább magas, mint alacsony, tehát nem tégelyszerű.

A választásom az IKEA Proper tárolóira esett, kerekded (mint a NŐ :) ), üveg az alja, és szilikonos a záródása, így remélhetőleg légmentesen zár. (A fényvédelem jelen esetben nem fontos, mivel fiókban lesznek a fűszereim).

Átlátszó körcímkékkel címkéztem az üvegcséket. (Lehet, hogy egy fehér háttér szerencsésebb lett volna, de ott és akkor csak ez volt, és nekem ott és akkor kellett, hogy legyen valami a kezemben :) )

A végeredmény:

3 megjegyzés:

Dulmina írta...

Én nem jelöltem ki senkit a 7-esben, de ha szeretnél írni magadról, akkor máris fölkérlek! Nincs is annál jobb, mint amikor akad bátor önként jelentkező! :)

Gabojsza írta...

Orsi, a fiókelosztó is IKEA? jól látom, hogy szabadon összeállítható/változtatható?
Köszi:-)

VKOrsi írta...

Dulmina :)
köszönöm :)

Gabojsza :)
igen, az elosztó is ikeás, abba a fiókba illik vagyis bármelyik blum rendszerűbe.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50090244
pl. itt van 1 féle, rationell a neve.
szabadon alakítható teljesen