2008. november 1., szombat

A technikai csodái

Mivel a saját álmunk megvalósulása csúszik, ezért költöztünk egyet 2 héttel ezelőtt. Szebb, nagyobb, tágasabb, és kényelmesebb a házunk. A régi helyen 1 kétlapos főzőlapom volt és egy Nile pici sütőm - ami valójában grillező néven fut -.

A sütő még a régi, ám tervben van egy új beszerzése. A főzőlap viszont már megvan, 4 lapos (electrolux), és megdöbbentőeket produkál. Csak ámulok és bámulok, amikor a 3 zónás lap felett a 32 cm-es tepsibe öntött 9 tojásból készülő rántotta nem hűti le a serpenyőt, a kiflikockák 1 pillanat alatt pirulnak meg.
(a beszerzése kalandos volt, 3 gyerekkel mentem főzőlapot venni kedden , úgy, hogy tudtam csütörtöktől ünnepek vannak, és szombaton, ha törik, ha szakad főznöm kell (Lili csak 2 harcisérülést szerzett, hála a rá nagyon vigyázó 2 okos, ügyes bátyóknak). Végül egy kiállítási darab lett az enyém - ilyet sosem csinálnék, de a kényszer nagy úr -.)

Lógok még a fiúk szülinapi beszámolójával - bár sok gasztrotémájú írnivaló arról nincs, mivel előző nap költöztünk be az új helyre, ellenben viccesebbnél viccesebb bénázásainkról számolhatnék be. Ami késik az egyszer úgyis eljön ;)

Nincsenek megjegyzések: