A tegnapi pizzához természetesen készült paradicsomszósz is. Nálam ez elég egyszerű recept szerint készül, viszont sok idő kell hozzá.
Hozzávalók:
1 db 400 gr-os paradicsomkonzerv
1 fej vöröshagyma
1 tk cukor
majoranna, bazsalikom, só, bors
A vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem, ráöntöm a paradicsomkonzervet, fél konzervnyi vizet, sózom, borsozom, megszórom kevés majorannával, hozzáadom a cukrot, és ca. 40 perc alatt kis lángon krémesre, sűrűre főzöm, a végén kerül bele a friss bazsalikom.
Most már, hogy van spejzom azt hiszem, nagyobb tételben fogom ezt gyártani, és beletanulok a befőzésbe is. :)
Fotókkal hadilábon állok, erről még lenne is, de nem találom a kábelt, és a Macbe meg nem lehet a smart-kártyát csak úgy beledugni, mint a jó kis IBM-be lehetett. Ezen túl, zavar, hogy nem tetszenek a képeim, mivel sem idő sem tudás nincs a jó fotóhoz :)
1 megjegyzés:
Megjegyzés küldése