2010. június 29., kedd

S&NY 2. 1-es alá

Megnéztük
Rémes volt.... SJP egyszerűen olyan csúnya, hogy azt már leírni nem lehet, öreg és csontos és aszott.... vontatott a film és nagyon hosszú.

Amire viszont jó volt az az, ahogy megint beleszerettem a maxi szoknyákba, amiket csak úgy visz a szél. Elő is keresem a tavalyi földig érő selyem ruhám, no meg a kék párját, és szerintem ha időm engedi összedobok 2 selyemszoknyát.
és igen... abban fogok homokozni menni.

Mert megérdemlem alapon :)

És az a ruha, ami mindent vitt - leszámítva a rettentő dior feliratú pólót, aminek sosem értettem létjogosultságát (minek egy pólóra felirat???)- az az a harang alakú szoknya amiben Aiden felemeli SJP-t és megpörgeti... igen... kiránylány vagyok :) (néha :D)

kép forrása: http://www.librarianinheels.com/

5 megjegyzés:

alchri írta...

Valóban kegyetlen csúf szegény Jessica. Még ahol kontyot viselt, egészen jól nézett ki. De nekem tetszett a film, hatalmasakat nevettünk a barátnömmel, igaz, német fordításban láttuk, jó volt a szinkron nagyon.Egyébként a sorozatot sem láttam még soha és az elsö részt sem a moziban. Most a barátnöm csábított el, gondoltam megnézem a szép lakások és környezet miatt, aztán egészen élveztem.

á la carte kulinaria írta...

Nekem is tetszett a film. Aki szerette a sorozatot szerintem ilyenre számíthatott, hisz stílusban, témában az sem volt sokkal több. Szóval én ilyenre számítottam és nekem bejött. 2,5 óra könnyed limonádé. SJP valóban csúnya volt. A karja.... ajaj.

Eperlány írta...

Szia!

Igen, végre valaki más, aki szintén nem akar mindig a legtopisabb ruháiba a játszóra menni! :-) Csak támogtani tudom az ötletedet! Nem modnom, hogy a legjobb szerelésemben, de mindig igyekszem, hogy ha kimozdulok itthonról, akkor se legyek tipikus anyuka-szerelésben. Nem ítélek el senkit, de számomra nem feltétlenül kényelmesebb a térdnadrág egy polóval, mint egy szoknyával!

Ami meg a filmet illeti, nekem felhőtlen kikapcsolódást, és megerősítést jelentett Charlotte kifakkadása, hogy nem vagyok egyedül, amikor kiborulok.

Névtelen írta...

Végre valaki aki aki az én véleményemen van ! Imádtam a sorozatot, de mindkét film rémes!!! A barátnőim lelkendeztek a moziban én meg inkább halgattam, nem akartam letörni a kedvüket. Egyedül Samantha okozott néhány kellemes percet.
Szabina

Névtelen írta...

SJP "szegénykém" pár éve sem volt már egy szépség, én nagy tehetségű színésznőnek sem tartom (láttam 1-2 más, egyébként akár jó filmet vele, ahol kifejezetten lehúzta azt). Mindez a korral egyre rémesebb, sajnos. Én is próba-szerencse alapon megnéztem az első epizódot anno, aztán "úgy maradtam", ahogy az időm engedte, egymás után megnéztem mindet. A sorozat tetszett, igaz, hogy eredeti nyelven néztem, tehát kis gyakorlásnak is jó volt. Sajnos a mozifilm más műfaj már, kár egy sikeres sorozatot még tovább nyújtani. Megállni is tudni kell. Teó